25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Το ΑΞΙΟΝ υποστηρίζει και συμμετέχει στις περιβαλλοντολογικές δράσεις

Το ΑΞΙΟΝ υποστηρίζει και συμμετέχει στις περιβαλλοντολογικές δράσεις

Το Σάββατο 27 Αυγούστου με την οργάνωση του Δήμου Τοπείρου και την εποπτεία του κ.Δελή, 50 περίπου πολίτες από το Δήμο Τοπείρου αλλά και από την Ξάνθη καθάρισαν την παραλία Μαγγάνων αλλά και τις εκβολές του Νέστου στο Δέλτα του ποταμού.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το ΣΚΑΙ, στα πλαίσια της εκστρατείας καθαρίζουμε την Ελλάδα και έγινε σε συνεργασία με το τοπικό ραδιοσταθμό 3Ο Πρόγραμμα Ξάνθης, την υλικοτεχνική βοήθεια του Δήμου Τοπείρου και τις περιβαλλοντολογικές ομάδες των γυμνασίων Τοξοτών, Ολβίου και ΑΞΙΟΝ.

Μαθητές των σχολείων, συνοδευόμενοι από καθηγητές και γονείς  αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες μάζεψαν σκουπίδια που συνήθως μένουν από αμέλεια στις παραλίες, πλαστικά, μπουκάλια, συσκευασίες και κάθε τι που βρήκαν, με αποτέλεσμα να γεμίσει ένα φορτηγάκι του δήμου.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως και οι δύο περιοχές του δήμου ήταν αρκετά καθαρές σε σχέσεις με άλλες που βλέπουμε στα ΜΜΕ και τιμά τους κατοίκους της περιοχής. Η καθαριότητα όμως του τόπου μας είναι κάτι που απαιτεί  συνεχή βελτίωση εγρήγορση από όλους, πολίτες και φορείς.

Κλείσιμο Μενού