25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Columbia University

Columbia University

  • Νέα

Είναι εποχή αποτελεσμάτων εισαγωγής στα πανεπιστήμια USA.
Η οργάνωση τους σε όλα τα επίπεδα ζηλευτή.

Τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου δέχονται φοιτητές από τα καλύτερα σχολεία με αυστηρούς και πολύπλοκους τρόπους επιλογής.

Τιμή μας να αναγνωρίζεται από πανεπιστήμια, όπως το Columbia, η υποστήριξη του ΑΞΙΟΝ σε μαθητές του που στοχεύουν τις πύλες των καλύτερων ΑΕΙ του κόσμου.

Ευχαριστούμε την κα. Jessica Marinaccio:

“Αγαπητέ συνάδελφε,

Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε μαθητές από το σχολείο σας στις αιτήσεις τους στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.  Η αναθεώρηση των υποψηφίων Regular Decision έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα θα ενημερώσουμε τους μαθητές για τις αποφάσεις μας.

Η κοινότητα του Κολούμπια είναι αφοσιωμένη στην περιβαλλοντική ευθύνη.  σύμφωνα με αυτή τη δέσμευση, θα παρέχουμε ορισμένες αποφάσεις εισδοχής μόνο ηλεκτρονικά, όχι μέσω κανονικού ταχυδρομείου.  Σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε όλες τις αποφάσεις διαδικτυακά την Πέμπτη 31 Μαρτίου, μετά τις 7:00 μ.μ.  (Ανατολική ζώνη ώρας).  Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει ένα email με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ελέγχου των αποφάσεών τους μέσω της διαδικτυακής μας πύλης και οι ίδιες πληροφορίες δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας.

Θα σας ειδοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες με όλες τις αποφάσεις εισαγωγής τόσο για τους αιτούντες Πρόωρη Απόφαση όσο και για την Τακτική Απόφαση από το σχολείο σας.  Εν τω μεταξύ, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με έναν συγκεκριμένο υποψήφιο, σας ενθαρρύνω να απευθυνθείτε στον περιφερειακό υπεύθυνο εισδοχής.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα όσα κάνετε για να υποστηρίξετε τους μαθητές σας στη διαδικασία αναζήτησης στο κολέγιο.

Best
Jessica Marinaccio
Dean of Undergraduate Admissions and Financial Aid “

(H επιστολή του Columbia προς το ΑΞΙΟΝ).

Κλείσιμο Μενού