25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Επίσκεψη σε ένα ζαχαροπλαστείο

Επίσκεψη σε ένα ζαχαροπλαστείο

  • Νέα

Η πρώτη επίσκεψη σε ένα ζαχαροπλαστείο μπορεί να είναι μια μοναδική εμπειρία για ένα παιδί. Με την περιέργειά τους σε ύψιστο επίπεδο και το παιχνιδιάρικο τους χαμόγελο, τα παιδιά της πρώτης δημοτικού μπήκαν στο ζαχαροπλαστείο του κ. Τζούκα με ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Με τον ζαχαροπλάστη να τους υποδέχεται με φιλικότητα και ευγένεια, η επίσκεψη ξεκίνησε με μια σύντομη ξενάγηση στο μαγικό κόσμο των γλυκών. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν πώς φτιάχνονται τα αγαπημένα τους γλυκά και πώς μερικές από τις πιο πολύπλοκες λιχουδιές παίρνουν το σχήμα και το χρώμα τους.
Αλλά η πραγματική διασκέδαση ξεκίνησε όταν τα παιδιά πήραν θέση στο εργαστήριο. Αποφάσισαν να πιάσουν στα χέρια τους το ζυμαράκι και τα αλεύρια.

Με την καθοδήγηση του ειδικού, κατάφεραν να δημιουργήσουν τα δικά τους κουλουράκια, με τα οποία θα μπορούσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους γεμάτα υπερηφάνεια και γλυκόχαρα!

Καθώς τα παιδιά έφευγαν από το ζαχαροπλαστείο, κρατώντας τα χειροποίητα κουλουράκια τους με περηφάνια, φαινόταν πως αυτή η επίσκεψη θα μείνει αξέχαστη στις καρδιές τους για πολύ καιρό. Ήταν μια ημέρα γεμάτη με γλυκά, μάθηση και ανεπανάληπτη εμπειρία!

Κλείσιμο Μενού