25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Τα σχολεία ΑΞΙΟΝ τιμούν τους καλούς μαθητές

Τα σχολεία ΑΞΙΟΝ τιμούν τους καλούς μαθητές

Τα Σχολεία «ΑΞΙΟΝ» από την πρώτη χρονιά λειτουργίας τους, καθιέρωσαν ένα πρόγραμμα υποτροφιών για άριστους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός του Προγράμματος είναι να προσφέρει τη δυνατότητα, να σπουδάζουν στα Σχολεία «ΑΞΙΟΝ» παιδιά τα οποία δυσκολεύονται για οικονομικούς λόγους να εγγραφούν, αν και το αξίζουν.

Προκηρύσσονται και φέτος 12 συνολικά υποτροφίες, 6 για το Γυμνάσιο και 6 για το Λύκειο οι οποίες είναι:

  • 3+3 υποτροφίες 75% επί των διδάκτρων
  • 3+3 υποτροφίες 50% επί των διδάκτρων

ypotrofies 15-16Απαραίτητες προϋποθέσεις για την λήψη της υποτροφίας είναι η κοσμιοτάτη διαγωγή και η άριστη μέχρι τώρα επίδοση.

Οι υποτροφίες ισχύουν μέχρι την αποφοίτηση του μαθητή ή της μαθήτριας από την αντίστοιχη βαθμίδα και εφόσον διατηρούν την άριστη επίδοση και διαγωγή τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία των Σχολείων, μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτώς το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στις 10:00πμ, στα μαθήματα: Μαθηματικά, Νεοελληνική Γλώσσα και Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία των Σχολείων στα τηλέφωνα: 2541081130 και 2541081520
Υπεύθυνος του προγράμματος Λίτσας Σωτήρης.

Πατήστε στο σύνδεσμο για να δηλώσετε συμμετοχή στις εξετάσεις.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

  • Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις της Επιτροπής είναι τελεσίδικες και απόρρητες. Γνωστοποιούνται από την Γραμματεία μόνο στην οικογένεια του υποψήφιου.
  • Για παιδαγωγικούς λόγους, η πολιτική μας είναι να μη γνωστοποιείται στους μαθητές, κατά τη διάρκεια της φοιτήσεώς τους, ότι τυγχάνουν υποτροφίας. Η γνωστοποίηση αυτή γίνεται στην οικογένεια των μαθητών.
  • Η εξεταστέα ύλη θα είναι της τάξης στην οποία φοιτούν οι υποψήφιοι κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015.
Κλείσιμο Μενού