25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
ΑΞΙΟΝ open school 2013: Η αλφαβήτα της εφηβείας

ΑΞΙΟΝ open school 2013: Η αλφαβήτα της εφηβείας

efivia3

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν για φέτος οι εκδηλώσεις ΑΞΙΟΝ open school 2013 την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου και Λυκείου ΑΞΙΟΝ, μας ταξίδεψε στον μυστηριώδη, για εμάς τους μεγάλους, αλλά και μαγικό κόσμο της εφηβείας μέσα από το έργο της Μάγιας Δεληβοριά “Η αλφαβήτα της εφηβείας“.

Με χορό, μουσική, τραγούδι και απολαυστικούς διαλόγους οι έφηβοι του σχολείου, μας ανέλυσαν … γράμμα προς γράμμα όλη την αλφαβήτα των εφήβων. Έτσι όπως την καταλαβαίνουν εκείνοι.

Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από την πρώτη φορά που αναφερθήκαμε στη θεατρική ομάδα του ΑΞΙΟΝ. Η δουλειά που έκαναν αυτό το μικρό διάστημα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά της θεατρικής ομάδας και στους καθηγητές τους Μαρίνα Αλατά και Δημήτρη Κοκκάλα που ανέλαβαν να τους οδηγήσουν σε αυτήν τη διαδρομή. Επίσης, μεγάλη συμβολή στο αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε είχε ο Φίλιππος Τσαουσέλης, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ο οποίος με την εμπειρία του βοήθησε ουσιαστικά τους μαθητές.

Μπράβο και πάλι!

efivia5 efivia4 efivia2 efivia1

 

Κλείσιμο Μενού