25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία

Είσαι γονιός … έχεις λόγο.

Αγαπητοί γονείς,

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου του Σχολείου Άξιον, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι συγκροτήθηκε σε σώμα κατά τη Γενική Συνέλευση, η οποία έλαβε μέρος στις 23/11/2013,τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται στο καταστατικό μας .

Στο ξεκίνημα του νέου μας συλλόγου θα θέλαμε την συμπαράσταση και την συνδρομή όλων σας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε ένα σύλλογο δυνατό και αντάξιο του σχολείου μας. Γι’αυτό το λόγο, ζητάμε την έμπρακτη συμμετοχή σας καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ, την οποία και θα αξιοποιήσουμε προς όφελος των παιδιών μας.(Μπορείτε το ποσό αυτό να το στείλετε στο σχολείο και θα σας αποσταλεί η απόδειξη πληρωμής σας)

Για την επίτευξη των στόχων μας χρειάζεται απαραίτητα μια καλή οργάνωση. Πρωταρχικό μας μέλημα λοιπόν, ήταν η δημιουργία δικού μας  χώρου στην ιστοσελίδα του σχολείου μας και η δημιουργία σελίδας στο facebook, απ’ όπου όλοι σας θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Στο πλαίσιο έναρξης των δράσεων του συλλόγου μας για την φετινή σχολική χρονιά, αποφασίστηκε από το Δ.Σ. η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του νηπιαγωγείου και δημοτικού αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια. Για περαιτέρω λεπτομέρειες της πρώτης δράσης του Συλλόγου θα ενημερωθείτε σχετικά με νέα επιστολή.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Για επικοινωνία με το ΔΣ του συλλόγου παρακαλώ να απευθύνεστε στο goneis.a@axion.edu.gr

Κλείσιμο Μενού