25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία

Ο σκοπός του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων

Σκοπός του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου ΑΞΙΟΝ είναι:

  • Η ανάπτυξη και καλλιεργεια πνεύματος καλής γνωριμίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου ΑΞΙΟΝ και ευρύτερα του διδακτικού προσωπικού και της διοίκησης.
  • Η συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς για την ενίσχυση του έργου τους.
  • Η συμβολή στη διαμόρφωση ενός κλίματος στο οποίο κυριαρχούν η ευρύτερη καλλιέργεια, η κοινωνική ευθύνη και η ηθική για την ομαλότερη δυνατή μετάβαση του παιδιού στην ενηλικίωση.

Παράλληλα με τον ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο Σχολείο και τους γονείς/κηδεμόνες, ο Σύλλογος θα μπορούσε να καταστεί μοχλός ευρύτερης δημιουργηκότητας και ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα: διοργανώνοντας εκδηλώσεις όπως διαλέξεις σε εκπαιδευτικά ή σχετικά θέματα, συλλέγοντας αντικείμενα,τροφιμα ή έσοδα για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις (γηροκομεια,συλλογοι πολυτεκνων κ.α), ενισχυση σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, συγκεντρώνοντας χρήματα για υποτροφίες, διοργανώνοντας διασκεδαστικές συναθροίσεις για οικογένειες ή γονείς, διατηρώντας μια πλατφόρμα στο διαδίκτυο, μέσα από την οποία, οι γονείς να μπορούν να μοιραστούν την γνώση τους και τις εμπειρίες τους και να βρουν απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματά τους.

Για περαιτερω ενημερωση και για οποιαδηποτε ερωτηση σας μην διστασετε να επικοινωνησετε με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ&ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΞΙΟΝ στα παρακατω στοιχεια:

goneis.a@axion.edu.gr

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κλείσιμο Μενού