25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Αγώνες λόγου με διακρίσεις!

Αγώνες λόγου με διακρίσεις!

  • Νέα

Οι μαθητές του ΑΞΙΟΝ συμμετείχαν στους Δ΄ Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια Θεσσαλονίκης (2-4 Μαρτίου 2018). Η ομάδα του ΑΞΙΟΝ αποτελούνταν από 17 μαθητές και μαθήτριες, Γυμνασίου και Λυκείου. Οι μαθητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για τη δεινότητα του λόγου τους όσο και για το ήθος τους, πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις και δύο σπουδαίες διακρίσεις.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους τους μαθητές μας που πήραν μέρος και διακρίθηκαν ανάμεσα σε πολλούς μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα, στην εκφραστική ανάγνωση (85 μαθητές), στον αυθόρμητο λόγο (78 μαθητές), στον προτρεπτικό λόγο (59 μαθητές), στους διττούς λόγους (29 ομάδες Γυμνασίου και 38 ομάδες Λυκείου).

Με μεγάλη χαρά επισημαίνουμε πως δυο μαθήτριες προκρίθηκαν στην τελική φάση στο αγώνισμα του Προτρεπτικού λόγου Γυμνασίου και τιμήθηκαν με έπαινο διάκρισης:

Αθηνά Ιωαννίδου 1η θέση

Ρεγγίνα Κουρτίδη 3η θέση

 

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι:

Σταμάτιος Θεοφιλόπουλος 9η θέση στην Εκφραστική ανάγνωση

Δημήτρης Κωνσταντινίδης 10η θέση στον Προτρεπτικό λόγο

Σεντέφ Κάλφα 17η θέση στην Εκφραστική ανάγνωση

Ευάγγελος Μαρκόπουλος στην 19η θέση στην Εκφραστική ανάγνωση

Το ΑΞΙΟΝ ευχαριστεί θερμά  όλους τους γονείς που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και την φιλόλογο και προπονήτρια όλων των μαθητών Μαρίνα Αλατά για την προσφορά της. Την φετινή χρονιά πολύτιμη υπήρξε η βοήθεια της φιλολόγου Αναστασίας Ακτενίζογλου.

Κλείσιμο Μενού