25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Δύο σπουδαίες διακρίσεις για την μαθήτρια μας στο Tae Kwon Do

Δύο σπουδαίες διακρίσεις για την μαθήτρια μας στο Tae Kwon Do

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση πανηγυρίζει το Θρακιώτικο Ταε κβο ντο, με την Νεάνιδα μαθήτρια του ΑΞΙΟΝ, Δέσποινα Παπαδοπούλου του «Βασίλης Ορέστης» Ξάνθης να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στα -63κιλά, στο 3d World Taekwondo President’s Cup-European Region που συμμετείχαν 2.500 αθλητές από 63 χώρες απ` όλον τον κόσμο.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και είναι βαθμολογούμενο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», η νεαρή ξανθιώτισσα πρωταθλήτρια είχε καταπληκτική παρουσία κάνοντας υπερήφανο με τις εμφανίσεις της τον προπονητή της, και μέλος του τεχνικού τιμ της Ελληνικής αποστολής, Ανδρέα Χρηστίδη.

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου πέρα απο την κατάκτηση του μεταλλίου εξασφάλισε την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ21 της Πολωνίας το 2018, και παράλληλα την συμμετοχή της με την Εθνική Εφήβων/Νεανίδων για το Πανευρωπαϊκό του 2019.

Συνολικά την τρίτη μέρα του President’s Cup η Ελληνική αποστολή κατέκτησε 8 μετάλλια φτάνοντας συνολικά τα 25 έως τώρα στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στο δεύτερο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητών ανέβηκαν ο Χρήστος Φραδέλος (Νικόμαχος Βόλου) στα -61 κιλά παίδων και ο Ερμής Κότσι (Εθνικός 95) στα -65 κιλά παίδων. Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Θεοπούλα Σαρβανάκη (Άθλησις, -55κ. κορασίδων), Αθανάσιος Αγγουρίδας (Αβάντας, -61κ. παίδων), Φίλιππος-Ιωάννης Μπαρδάς Στάζιτς (Τύρναβος, -65κ. παίδων), Χριστόδουλος Σαρηγεωργίου (Άτλαντας Περιστερίου, -65κ. παίδων), Γιώργος Πανταζής (Φωτιά, -78κ. εφήβων)

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για την μαθήτρια μας Δέσποινα Παπαδοπούλου στην Πάτρα!

Ο Ανδρέας Χρηστίδης είδε με χαρά την Δέσποινα Παπαδοπούλου να σαρώνει στο πέρασμα της και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα -63κιλα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

 

 

 

 

Πηγή: sportsaddict.gr

Κλείσιμο Μενού