25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Ο Έλληνας σχεδιαστής αυτοκινήτων Γιάννης Στεργιάδης

Ο Έλληνας σχεδιαστής αυτοκινήτων Γιάννης Στεργιάδης

  • Νέα

Ένας νέος, λεβέντης, σοβαρός, άψογος χαρακτήρας και ως μαθητής, πρωταθλητής των πολ. Τεχνών.

Επέλεξε το ΑΞΙΟΝ στην Α´ Λυκείου και η εξέλιξή του ήταν εξαιρετική.

Ιωάννης Στεργιάδης από τη Κομοτηνή.

Του άξιζαν σπουδές σε πολύ καλό επίπεδο και η τελική επιλογή του τον δικαίωσε.
Σπούδασε Σχεδίαση Βιομηχανικών Προϊόντων στο Middlesex και στο Instituto d´Αrte Applicata e Desing.

Ακολούθησε το όνειρό του και τα αποτελέσματα τον δικαίωσαν.  Άξιος.

Βραβεία:
LEMAN – X MOBILITY Διαγωνισμός νέων σχεδιαστών Οκτωβριος 2019. Εξι συμμετοχές από τρία πανεπιστήμια (δυο Γαλλικά , ένα Ιταλικό ) . Τρίτο Βραβείο ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ IAAD TORINO.

Δημοσίευση στο Theitalianjob.gr:
“Τις τελευταίες μέρες έκανε τον γύρο το Ελληνικού διαδικτύου μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του ανεξάρτητου Έλληνα σχεδιαστή Γιάννη Στεργιάδη για μια υποτιθέμενη μεσαία/μεγάλη Lancia Sigma που θα ερχόταν για να επαναφέρει τη φίρμα στη φυσική της κατηγορία, αυτή των πολυτελών τετράθυρων όπως ήταν οι Flaminia παλαιότερα και οι Thema, Kappa και Thesis πιο πρόσφατα.

Το εντυπωσιακών αναλογιών όχημα που οραματίστηκε ο Στεργιάδης έχει δυναμική εμφάνιση, με χαμηλή οροφή και «σπορτίζουσες» λεπτομέρειες που καταφέρνουν να το κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με αντίστοιχα αυτοκίνητα της Alfa Romeo και της Maserati, που βρίσκονται υπό την ίδια σκέπη, και ξεχωρίζει από την επιλογή χρήσης θυρών με αντικριστό άνοιγμα, οι λεγόμενες και «suicide doors» που προσδίδουν τον απαραίτητο αέρα πολυτέλειας αλλά και την αίσθηση της ειδικής κατασκευής που χαρακτηρίζει ιστορικά τις περισσότερες Ιταλικές προτάσεις της κατηγορίας.”

Κλείσιμο Μενού