25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Μια γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδιά!

Μια γιορτή από τα παιδιά, για τα παιδιά!

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου γιορτάσαμε όπως και κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Η μέρα αυτή αποτελεί πάντα μία καλή αφορμή για να στρέψουμε το βλέμμα στα παιδιά, στις ανάγκες και στα δικαιώματά τους. 

Έτσι, λοιπόν, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ Δημοτικού, με τη βοήθεια της δασκάλας τους, διοργάνωσαν στο σχολείο μας ένα χριστουγεννιάτικο bazaar, με σκοπό την ενίσχυση του παιδικού χωριού SOS Θράκης. Όλο τον προηγούμενο μήνα προετοιμάστηκαν με πολλή χαρά και αγωνία οργανώνοντας, κατασκευάζοντας και κυρίως δουλεύοντας ομαδικά 

Στις 12 Δεκεμβρίου ανέλαβαν το κυλικείο του σχολείου, στήνοντας έναν μπουφέ γεμάτο λαχταριστά εδέσματα, τα οποία με πολλή φροντίδα ετοίμασαν οι γονείς τους. Ταυτόχρονα, στη διάρκεια της εβδομάδας υπήρχε λαχειοφόρος αγορά, στην οποία βοήθησαν με την προσφορά των δώρων πολλές επιχειρήσεις της πόλης μας. 

Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό, καθώς συγκεντρώθηκε το ποσό των 670€. Το χαμόγελο των παιδιών στο χωριό SOS, που θα παραλάβουν σύντομα τα πακέτα της αγάπης, αποτελεί την ανταμοιβή των δικών μας παιδιών, που προσέφεραν εθελοντικά στον κοινό σκοπό. 

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς της Δ΄ τάξης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΞΙΟΝ, τους χορηγούς των δώρων, τους εκπαιδευτικούς , το προσωπικό του σχολείου και κυρίως τους μικρούς και μεγάλους φίλους που βοήθησαν, ώστε αυτή η πρωτοβουλία να έχει τόσο θετική ανταπόκριση! 

 

 

       

 

 

 

Κλείσιμο Μενού