25410 81130-81520 / Άβδηρα, Ξάνθη / Επικοινωνία
Συμμετοχή στο τουρνουά Έντεχνου Αγγλικού Ρητορικού Λόγου “Let’s Talk”

Συμμετοχή στο τουρνουά Έντεχνου Αγγλικού Ρητορικού Λόγου “Let’s Talk”

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του ΑΞΙΟΝ με την καθηγήτρια Αγγλικών κα Σιδερά Εύα και το δάσκαλο της Ε΄ κο Ευθυμιάδη Ραφαήλ έλαβαν μέρος στο τουρνουά Έντεχνου Αγγλικού Ρητορικού Λόγου “Let’s Talk”, που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2015.

Με τη σιγουριά που τους έφερε η προετοιμασία τους, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις γνώσεις τους μέσω των “Debate” (επιχειρηματολογία), Group Discussions (Διαλογική Συζήτηση) και Oral Interpretation of Literature (Αφήγηση Λογοτεχνικού Κειμένου) του τουρνουά! Τους δόθηκε έτσι η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πιο ρεαλιστικό πλαίσιο και να ελέγξουν στην πράξη τις γνώσεις τους. Οι μαθητές μας απέδειξαν πως μπορούν όχι μόνο να συνεννοούνται άψογα, αλλά επιπλέον δύνανται να εκφράζουν τη γνώμη τους, να επιχειρηματολογούν ή και να ενίστανται με ευφράδεια σε θέματα επικαιρότητας. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι το γεγονός ότι αποδείχθηκαν πρότυπα ήθους και συνεργασίας, με την ευγενή άμιλλα, που τους διακατείχε, κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς στο ΑΞΙΟΝ, που πιστεύουμε στην συνεργατική μάθηση!

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

*Ακολουθούν οι διαγωνισμοί: Παιχνίδι και Μαθηματικά, FLL Ελλάδος, Καγκουρό και Λυσίας. Γιατί έτσι ανοίγουμε ορίζοντες στους μαθητές μας, ώστε να είναι Άξιοι στη ζωή τους…

** Δείτε εδώ ένα μικρό βίντεο από τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό.

Κλείσιμο Μενού